webtárhely

Webtárhely csomagok
Domain kereső
http://www.
.hu .eu .com .net .co.hu
PHP-Nuke PHP-Nuke
W3Host - Webtárhely - Tárhely - Domain Gyakran Ismételt KérdésekKategória: GYIK ->

Kérdések
·  Miben más a W3Host Bt. webtárhely szolgáltatása?
·  Mire jó az Email tárhely?
·  Mire jó az FTP tárhely?
·  Mire jó a WEB tárhely?

Válaszok
·  Miben más a W3Host Bt. webtárhely szolgáltatása?

A főoldalunkon is megtalálható: "Célunk ügyfeleink részére olyan webtárhely biztosítása, amely legkevésbé korlátozza elképzeléseit, weboldalának működését." Megteszünk mindent, hogy a lehető legjobb, legrugalmasabb szolgáltatást biztosítsunk gondosan ügyelve a biztonságra. További célunk, hogy ügyfeleink a kiváló szolgáltatás mellett egy kiváló partnert is kapjanak.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Mire jó az Email tárhely?

Annak célszerű választani, aki szeretne egy saját domain névvel rendelkező postafiókot, vagy egy meglehetősen nagy tárterületet levelei tárolására. A postafiók elérhető WEB-es felületen, valamint bármilyen IMAP, POP3 protokollt ismerő levelező szoftverrel. Oldalunkon kedvező áron lehet domain-t regisztrálni. Legyen valami@sajatdomain.hu email címe!

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Mire jó az FTP tárhely?

Gyakran előfordul, hogy bizonyos adatokat szeretnénk egy olyan helyen elhelyezni, amit bárhol a világon képesek vagyunk elérni. Vagy csak egyszerűen például egy közös nyaralás fényképeit akarjuk elhelyezni, hogy barátaink elérhessék, letölthessék azokat. Csak olyanok férhetnek hozzá a feltöltött adatokhoz, akiknek megadjuk a hozzáféréshez szükséges adatokat.

[ Vissza a lap tetejére ]

·  Mire jó a WEB tárhely?

Manapság nélkülözhetetlen az interneten való megjelenés. Továbbá növekszik a száma azoknak, akik egyre komolyabb weboldalt szeretnének üzemeltetni, de saját szerver elhelyezése még túl költséges számukra. Ilyen esetekben nagyszerű választás a webtárhely szolgáltatásunk. Egyéni igényeket, ötleteket támogatunk, és segítünk megvalósításában.

[ Vissza a lap tetejére ]PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke PHP-Nuke
Nyitólap
Webtárhely
Domain Kereső
GY.I.K.
Cégünkről
Help Desk
© PHP-Nuke